Ti på topp uke 45

Her gir vi deg de ti mest leste artiklene på DinSide Økonomi fra forrige uke, så kan du selv se om du er enig med de øvrige leserne.

Publisert

I et internettmagasin er det ikke til å unngå at stoff som omhandler internett har stor apell. Men våre lesere interesserer seg også for andre ting. Her er de mest leste artiklene forrige uke.

1: Aksjer på Internett - såre enkelt!Det er faktisk uhyre enkelt å handle aksjer på internett. Hvordan du går frem? Det finner du gode tips om i denne artikkelen.

2: Norges beste internettbankerDinSide har gjort en stor undersøkelse av landets internettbanker, og kåret en klar vinner.

3: Flybilletter på nettEn test av flyselskapenes internett-tilbud avslører at ikke alt er like enkelt. Men også her er noen tjenester bedre enn andre.

4: Enda billigere telefonDet er dyrt å ringe, sa de ofte før i tiden. Det er ikke lenger helt sant. Og fra første november ble det enda billigere å ringe. DinSide viser deg de nye prisene.

5: DinSide tester Hakon Rett HjemIkke før har en matleverandør lagt ned, så kommer en ny med sine nettjenester. Rett etter lanseringen av Hakon-gruppens internettbestilling ble tilbudet testet av DinSide.

6: Vil du spare penger?Det er urolige tider, og du trenger kanskje råd om hva du skal gjøre med pengene dine. DinSide gir deg noen svar.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer