Ti på topp uke 53

Den siste uken i 1998 - og den første i 1999 ble preget av tips og nyheter som angår din privatøkonomi.

Publisert

Det er tydelig at våre lesere foretar viktige økonomiske disposisjoner omkring jul. Våre privatøkonomiske tips og råd var mye lest i årets siste - og første - uke.

1: 1999 TARGET="_top">Ta sjansen på RISK!Et godt tips som kunne gi deg høy fortjeneste på kort tid før nyttår.

2: 2006 TARGET="_top">Prisnedgang på mobilsamtalerI årets første måneder blir det billigere å bruke mobiltelefonen. Vi gir deg de nye tallene fra Telenor og Netcom.

3: 1624 TARGET="_top">Aksjer på Internett - såre enkelt!DinSide forteller deg hvordan du kan handle aksjer på nettet. Raskt, enkelt og billig.

4: 1997 TARGET="_top">Husk BSU!Før årsskiftet var det viktig å huske å benytte BSU-kontoen sin for å få høye renter og solide skattefradrag.

5: 1994 TARGET="_top">Hold på jobben din!Flere store bedrifter har nå stillingsstopp, og det lover ikke godt for arbeidsmarkedet i 1999.

6: 138 TARGET="_top">Prute- og GratisskolenDinSide Økonomis mest populære skole gjør det fortsatt godt blant våre lesere.

7: 2017 TARGET="_top">Billig vinterkraftI denne artikkelen fra romjulen kan du lese om kraftprisene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer