Ti på topp

Vil du holde deg oppdatert på hva som skjer på DinSide Økonomi, finner du her en oversikt over de mest leste artiklene for hver uke.

Ti på topp
Publisert

Hver måned blir det skrevet over 200 artikler i DinSide, og listene til venstre viser deg hva leserne av DinSide Økonomi har funnet mest interessant i de ukene vi har målt interessen.

Januar

Dette ble den store reisemåneden, og de mest populære sakene handlet om hvordan du kunne få staten til å 2104 TARGET="_top">betale for bilen din, samt hvor du får den 1931 TARGET="_top">billigste bensinen i landet. I tillegg var det mange som leste om hvor du kunne 2062 TARGET="_top">levere selvangivelsen på internett, samt hvordan du fikk et 2195TARGET="_top">nytt skattekort .

Desember

I den siste måneden i året er mange opptatt av hvordan de skal disponere pengene sine for å få mest mulig fortjeneste og minst mulig skatt. Mange leste artikkelen der vi anbefalte å 1999 TARGET="_top">ta sjansen på RISK. Mange ville også vite hvor mye de bør få i 1986 TARGET="_top">lønn. DinSide kunne også avsløre at 1952 TARGET="_top">netthandelen antakeligvis blir dyrere fra mars 1999.

November

Dette var måneden der alle ville vite hvordan de kunne surfe døgnet rundt for 349 kr måneden!. DinSide kan også vise deg hva ditt nye postnummer blir fra våren av. Du finner også en guide til hvordan du handler aksjer på Internett.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer