Tid for feriesex

Ferie er tid for familie, unger og grillkvelder med svigermor. Men hvilke muligheter har sexlivet i denne tiden? Sexologen Esben Esther gir råd for god feriesex

Publisert
Sist oppdatert

Tid for feriesexFerie er tid for familie, unger og grillkvelder med svigermor. Men hvilke muligheter har sexlivet i denne tiden? Sexologen Esben Esther gir råd for god feriesex

Vi har nådd den tid av året hvor mange flytter familieliv og samliv til små hus laget av lett aluminium eller tynne, tette teltstoffer. I den mørke årstiden opplever mange en mangel på tid for sex, og da ikke minst uforstyrret tid: Med barn og småbarn i huset, kan selv soveromsdøren virke for ubeskyttet når far og mor føler for å la kroppene sine smelte sammen i noen minutters nytelse. Dessuten vet en aldri når telefonen kan ringe, eller når venner kan komme på uventet besøk.

I ferien har de fleste mer tid til disposisjon, og ideelt sett også mer tid til og for hverandre. I den sammenhengen kan en undres på hvordan tynn teltduk eller lette aluminiumsvegger kan oppleves som en beskyttelse når soveromsdøren ellers føles for puslete.

Videre kan vi undres på hvordan opphold i telt og campingvogn kan virke på samlivet. Her er ikke bare ungene innenfor veggene, de er såmenn nesten innefor joggedressene!

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer