Til valg på nettet

Du kan dessverre ikke stemme på nettet enda, men du kan finne ut mye om de partiene du kan stemme på.

Til valg på nettet
Publisert

Er du en av de mange tusen som skal stemme, men ikke vet hvilket parti du vil stemme på i høstens kommunevalg? En undersøkelse Norsk Gallup har utført for TV2 viser at omkring halvparten av de stemmeberettigede syns det er vanskelig å se forskjell på partiene, så du er i så fall i godt selskap.

Du kan finne ut så mangt på Internett, kanskje også hvilket parti du bør stemme på.

Markedsfører seg på nett

Alle de store partiene har nå kommet seg på nett. Kvaliteten og aktiviteten på de forskjellige nettstedene er ytterst variabel, men du kan i alle fall få en pekepinn på hvor de hevder å stå, og hvilke saker det enkelte parti bryr seg om i denne valgkampen.

Stortingspartiene

Nå er alle stortingspartiene på nettet, men kvaliteten på partiwebbene varierer. Jevnt over er det ikke hit du går for å finne spesielt spreke og spennende nettsteder, men for deg som vil skaffe en oversikt over hvor partiet står og går fungerer de fleste greit. Riktignok har FrPs hjemmesider et snev av hjemmesnekret følelse, og riktignok tar det alt for lang tid å laste ned SPs sider. Men i det store og hele er de største partiene profesjonelle om enn noe trauste på nettet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer