Coop Vegetardag

Tilbakekaller burgere

Coop trekker tre type burgere fra markedet.

Oslo 20220421. 
Coop kaller tilbake Coop Vegetardag Burger av grønne bønner og erter, Coop Vegetardag Burger av rødbeter og Coop Vegetardag Burger av sopp siden eggehvitepulver ikke er uthevet i ingredienslisten.
Foto: Coop Norge / NTB
Oslo 20220421. Coop kaller tilbake Coop Vegetardag Burger av grønne bønner og erter, Coop Vegetardag Burger av rødbeter og Coop Vegetardag Burger av sopp siden eggehvitepulver ikke er uthevet i ingredienslisten. Foto: Coop Norge / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

– Det er et krav om at allergener skal være uthevet i ingredienslisten til produkter slik at det er lett for allergikere å se. Dette er ikke gjort på Coop Vegetardag Burger av grønne bønner og erter, Coop Vegetardag Burger av rødbeter og Coop Vegetardag Burger av sopp og vi tilbakekaller derfor produktene, sier Harald Kristiansen, kommunikasjonssjef i Coop Norge, i en pressemelding.

Produktene som tilbakekalles fra markedet er:

  • Coop Vegetardag Burger av grønne bønner og erter
  • Coop Vegetardag Burger av rødbeter
  • Coop Vegetardag Burger av sopp

Tilbakekallingen gjelder alle datoer og batcher av de ovennevnte produktene.

Dersom du har kjøpt produktene og ønsker å levere det tilbake, vil du få pengene igjen, opplyser Coop.

– Det er imidlertid viktig å understreke at det ikke er noe feil ved produktene, men det kan utgjøre helsefare for personer med eggallergi dersom de ikke ser i ingredienslisten at produktet inneholder eggehvitepulver, sier Kristiansen.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer