Tilbakekaller øl

Ringnes tilbakekaller sekspakninger med alkoholfri Carlsberg fordi de kan inneholde alkohol.

SJEKK KORKEN! Ringnes tilbakekaller alkoholfri Carlsberg etter at det er oppdaget at sekspakninger inneholder flasker med alkoholholdig øl. Selve flaskene er imidlertid korrekt merket, og du kan sjekke etiketten på selve flaska og i tillegg korken - som er hvit på alkoholfritt og grønn på alkoholholdig. Foto: Carlsberg
SJEKK KORKEN! Ringnes tilbakekaller alkoholfri Carlsberg etter at det er oppdaget at sekspakninger inneholder flasker med alkoholholdig øl. Selve flaskene er imidlertid korrekt merket, og du kan sjekke etiketten på selve flaska og i tillegg korken - som er hvit på alkoholfritt og grønn på alkoholholdig. Foto: Carlsberg Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Ringnes AS tilbakekaller Carlsberg Alcohol Free 0,33L pappbeholder (sixpack).

Grunnen er at det er oppdaget innhold av alkoholholdig Carlsberg Pilsner 4,5 % i sekspakken.

Nå ber Ringnes kunder som har kjøpt sekspakning med alkoholfri Carlsberg om å sjekke flaskene.

Kunder som har fått feil produkt, kan levere dette inn og bytte det i butikken.

Sjekk korken!

Årsaken til tilbakekallingen er altså at flaskene i pappbeholderen som er merket med alkoholfritt, kan inneholde flasker med alkoholholdig øl.

Flaskene er imidlertid korrekt merket - og det skal dermed være enkelt å se at det er flasker med alkoholinnhold.

- Flaskene er riktig merket. Utfordringen er at de har havnet i feil pappbeholder. Vi kontakter nå de butikkene som har mottatt varer fra det aktuelle partiet. Produktet blir sperret for salg i kassen inntil de er sjekket og klarert, sier kommunikasjonssjef i Ringnes, Nicolay Bruusgaard.

I tillegg til at dette er merket på etiketten, kan du også se dette på korken.

– I tillegg er korkene ulike. Den alkoholfrie varianten har en hvit kork, mens den alkoholholdige korken er grønn, fortsetter Bruusgaard.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer