Coop

Tilbakekaller pizzasett

Kan inneholde metallspon. Kunder oppfordres til å returnere produktet.

TILBAKEKALLES: Coop har sammen med produsenten valgt å tilbakekalle produktet etter mistanke om at det kan inneholde spor av metall i pizzasausen. Foto: Produsenten
TILBAKEKALLES: Coop har sammen med produsenten valgt å tilbakekalle produktet etter mistanke om at det kan inneholde spor av metall i pizzasausen. Foto: Produsenten Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Dagligvarekjeden Coop opplyser i en pressemelding om at de tilbakekaller produktet Pizza Kit 600 gram fra produsenten Wewalka.

Bakgrunnen er mistanke om at pizzasausen i pakken kan inneholde metallspon.

– Vi ønsker sammen med leverandøren likevel å trekke produktet. Kundene skal være trygge på den maten de kjøper hos Coop, derfor ønsker vi å være på den sikre siden og trekker produktet fra alle våre butikker. Vi oppfordrer kunder som har kjøpt produktet med de spesifikke holdbarhetsdatoene om å levere produktet tilbake til butikk, slik at de kan få refundert pengene, opplyser kommunikasjonssjef Harald Kristiansen i Coop Norge.

Coop legger til at det aktuelle produktet nå er fjernet fra butikkene.

Produktet det gjelder har følgende holdbarhetsdatoer:

  • 23.07.2020
  • 06.08.2020
  • 13.08.2020

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer