Tilbaketrekking av Salma

Bakteriefunn i Salma fører til tilbaketrekking.

BAKTERIEFUNN: Det er påvist spor av bakterien listeria monocytogenes på enn SALMA halvloin med slaktedato 3. oktober 2019. Alle SALMA-produkt knytta til denne slakte/pakkedagen tilbakekalles. Du kan få pengene tilbake om du leverer produktet tilbake til butikken. Foto: Salma
BAKTERIEFUNN: Det er påvist spor av bakterien listeria monocytogenes på enn SALMA halvloin med slaktedato 3. oktober 2019. Alle SALMA-produkt knytta til denne slakte/pakkedagen tilbakekalles. Du kan få pengene tilbake om du leverer produktet tilbake til butikken. Foto: Salma Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Bremnes Seashore AS har fått påvist spor av bakterien listeria monocytogenes på enn SALMA halvloin med slaktedato 3. oktober 2019.

- For å være helt sikre tilbakekaller vi alle SALMA-produkter knyttet til denne slakte/pakkedagen, skriver Bremnes Seashore i en pressemelding.

Tilbakekallingen gjelder alle SALMA-produkter merket med partinummer 122324 og 221253.

I tillegg gjelder det SALMA Smoked merket med partinummer 221252.

De tilbaketrukne produktene har vært i salg i butikk fra mandag 7. oktober, med unntak av OBS Haugesund hvor varene var i salg fra fredag 4. oktober.

- Vi beklager det som har skjedd. De som har kjøpt disse produktene blir bedt om å kaste dem dersom de er merket med de aktuelle partinumrene. Det er også mulig å returnere produktene til butikken der de ble kjøpt for å få pengene tilbake, skriver selskapet.

Også Rema 1000 varslet tirsdag ettermiddag om at 65 kilo av produktet «Fiskeriet Lakseloin» med produksjonsdag 3. oktober blir kalt tilbake fra markedet.

Det aktuelle partiet har vært i salg i 28 REMA 1000-butikker på Østlandet fra fredag 4.oktober, og har partinummer 221253, forteller de i en pressemelding.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer