Tilbudsavisene samlet i en enkel app

Men den er ikke helt komplett.

App-en Mattilbud samler dagligvarekjedenes tilbudsaviser i en enkel app. Foto: Privat
App-en Mattilbud samler dagligvarekjedenes tilbudsaviser i en enkel app. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Er du en av dem som jakter på de laveste dagligvareprisene? Fire sivilingeniørstudenter ved NTNU har laget en app som gjør hverdagen enklere for deg.

Mattilbud samler de fleste tilbudsaviser på markedet, og er tilgjengelig for iPhone og Andoid. Utviklerne har på nåværende tidspunkt ikke noe planer om å lansere en versjon for Windows Phone.

Les også: Etterlengtet app endelig klar for Windows Phone

Enkel i bruk

Appen ble lansert for knappe to måneder siden, og nærmer seg 50.000 nedlastinger. Appen er gratis, og intuitiv og enkel i bruk.

Svakheten er at den ikke er helt komplett. For mitt hjemfylke, Akershus, er eksempelvis Rema 1000-tilbudene bare gyldige i Asker og Bærum, mens Coop Obs! ikke er med i det hele tatt.

– I noen fylker er utfordringen at butikkene har kundeaviser på butikknivå. Dette er grunnen til at Coop Obs! ikke er inkludert i alle fylker. Men vi jobber for å løse dette, forklarer utvikler Andreas Jørgensen.

Dagligvareduell: Hvem er billigst av Rema 1000 og Coop Extra?

Manuell innsamlingsjobb

Jørgensen vil ikke avsløre for mye om hvordan appen fungerer i kulissene. Men for øyeblikket ligger det mye manuelt arbeid bak for å servere brukerne med ferske tilbud hver uke. Tilbudene er tydelig merket med dato øverst, slik at kunden kan forsikre seg om at tilbudene er gyldige.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer