Tilfredsstill mannen

Kan du alle triksene som du vet tilfredsstiller mannen din? Neppe.. Her er tingene mannen din vil ha mer av!

Publisert
Sist oppdatert

Du tror du kjenner din kjære inn og ut. Du har sett ham naken hundrevis av ganger. Når det gjelder kjærlighetslivet har dere prøvd og utforsket alt mellom himmel og jord. Og dere har fremdeles en hel evighet av tid sammen foran dere.

Kan et kjærestepar bevare lysten, lidenskapen og begjæret år etter år etter år? Svaret er heldigvis ja, så lenge du vet hvordan det skal gjøres. Her gir vi noen råd.

EntusiasmeKvinner er verdensmestere til å utsette ting. Vi kan kjenne at lysten er der, men velger å prioritere barn, jobb, husarbeid og søvn. Vi utsetter lidenskapen til et passende tidspunkt. Har du noen gang tenk på hvor spennende det kan være med sex når du planlegger å utsette det?

Og når var det du sist tok initiativ til å ha sex? Vis at du har lyst og vær mer aggressiv, mer tydelig og mer direkte. Mer som gutta selv er! Dessuten er det viktig å være spontan. Da viser du at du kan sette andre ting til side, enten det er matlagingen eller mobiltelefonen som ringer. Dette vil få mannen til å smile i dagevis.

VariasjonMennesker er vanedyr. Vi finner noe vi liker, gjør det igjen og igjen, inntil vi blir lutlei. Nå er det på tide å komme ut av skallet! Varier tidspunkt, sted og stil. Det er en grunn til at Kama Sutra stadig er like populær. Variasjon kan være nettopp det som holder sexlivet deres i live.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer