Tilgjengelige musikkfiler

Vi fant tre rimelig store nettsteder du kan kjøpe musikkfiler fra i dag - et med norsk musikk, et med indie - og et smutthull til prøveversjonen av Microsofts MSN Music.

Publisert
Sist oppdatert

Norsk på nett

Nettets største butikk for nedlastbar norsk musikk finner du på Musikk Online. Her finner du det meste i flere sjangere - fra barnemusikk eller religiøst - til Pop/Rock eller Hip Hop. Prisen er ikke så aller verst, men ligger hakket over det som er gjengs i resten av verden.

Nettsted: Musikk OnlinePris: Stort sett fra 7,50 - 9,50 kroner per sang.

I våres ryktes det om at både Napster og iTunes kunne være tilgjengelig for oss innen sommeren. Nå sier kontaktene våre innen jul. Vi holder ikke pusten mens vi venter, men her er godbitene vi kan glede oss til

MSN Music

Microsoft vil også ha sin del av MP3-kaken, og har akkurat lansert testutgaven av sin storsatsing MSN Music. Denne butikken virker kun med den nye Windows Media Player 10, som er gratis å laste ned. Pluss for praktisk flerbruk av brukernavn og passord - du kan ta med deg hotmail eller msn messenger-navnet ditt. I teorien er denne tjenesten per i dag kun tilgjengelig for kunder i England, Frankrike og Tyskland men en smart digi.no leser har funnet ut hvordan du også, helt lovlig, kan benytte deg av tjenesten. Her er trikset som slipper norske kunder inn på Microsofts musikkbutikk på nett

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer