Timberland Mad Pass

Stilig og billig sko med flott passform og god gå-følelse, men farende fjellfanter med svake ankler får bedre sko enn dette.

Publisert
Sist oppdatert

Materiale/konstruksjon: Skoene virker relativt solide. Semsket nubuck dominerer skoens overdel. Mellomsåle med Timberlands egenutviklede ISN-teknologi, som gir ulik hardhet i sålens ulike deler. Ikke Gore-Tex.

Passform/stabilitet: Myke, medgjørlige sko på foten. Særlig på hardere underlag, som asfalt, grusveier og store stier, er skoene glimrende. Det skyldes den fleksible sålen. Sidestabiliteten er middels.

Dessverre er de vel løse rundt hælkappen, og gir mindre god støtte for anklene. Skoene var ikke helt venn med de kvinnelige testføttene, som er smale. Kvinnemodellen var noe bred. Gnagsår etter kort tid var resultatet.

Støtdemping: Den gode støtdempingen gjør det til en drøm å bruke skoene i bygatene. Fin sprett-av-gårde-faktor. Dette takket være en sjokkabsorberende plate i sålen.

Temperatur: Skoene har ikke Gore-Tex-membran, og det ble derfor ikke fullt like hett mellom tærne som med Gore-Tex-sko. Likevel ble varmegradene mange i sommersola.

Vanntetthet: Uten Gore-Tex ble vi raskt våte på beina i skvalpende myrer. Etter 35 sekunders dusjing av skoenes overflate trengte vannet gjennom skoene og inn på føttene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer