Timing er alfa og omega

Fyrer du for hybelkaninene?

Publisert
Sist oppdatert

Det skal ikke være nødvendig å fryse innendørs, når du er hjemme.

Men det er heller ikke nødvendig med varme rom når du ikke er hjemme.

Christinas tips til strømsparing er enkelt, og effektivt, for deg som tilbringer store deler av dagen utenfor hjemmet:

Kjøp timere til varmeovnene dine.

Du får kjøpt 2 eller 3 pack på Claes Ohlson til en billig penge. Bruk timerne til å skru av og på varmeovnene i huset automatisk. På den måten kan du spare inn utgifter til oppvarming. Timere er nå så billig at utgiftene til innkjøp snart vil være spart inn.

Stor konkurranse

Wilfa og DinSide har i samarbeid en løpende konkurranse i januar, der tre heldige lesere kan vinne hver sin varmeovn - eller å slippe å betale strømregningen for forrige kvartal.

Alt du må gjøre for å vinne er å sende oss ditt beste strømsparetips. De fleste kjenner jo til de store strømslukene, men her vil vi gjerne høre om de små grepene våre lesere tar i hverdagen. Samlet kan disse bidra til å spare mye strøm.

Hver dag, til og med 1. februar, vil vi publisere et nytt tips, slik at alle leserne kan ta del i de smarte sparetipsene!

Kan du bedre?

Les mer om konkurransereglene, premier og hvordan DU kan delta her.

Se hvem som vant første runde av konkurransen

Vi gjør oppmerksomme på at flere lesere kan ha sendt inn omtrent samme tips. Der dette er tilfelle, gjelder førstemann til mølla-prinsippet.


Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer