Ting & tang

Ting er ikke alltid ting. Eksklusivt skal det være. Unike ting som få andre har, duger også.

Publisert
Sist oppdatert


1. Klokke. Det eneste smykket menn bør bære. Vi vil ha klassiske manneklokker som Breitling og Tag Heuer. Disse koster fra 8.000 kroner og oppover. Billigere merker, som Sector eller Citizen, får du til 2 - 4.000 kroner.

2. Solbriller. Udødeliggjort av skuespillere og rockestjerner i flere tiår. Vi vil ikke ha briller til 100 kroner kjøpt på bensinstasjonen - heller Killer Loop, Gucci, Ray Ban, Armani eller Silhouette til mellom 1.000 og 2.000 kroner.

3: Dyr alkohol. Her snakker vi selvsagt ikke om Peach Canei og annet dameskvip. 21 år gammel skotsk maltwhiskey og Tequila med orm er sikre vinnere. Dyr cognac og årgangsvin duger også. Fra 400 kroner og oppover.

4: Golfutstyr. Den nye folkesporten krever riktig utstyr - og ja, det koster flesk, om lag 8.000 for et luksus-sett. Det er vi vel verdt?

5: Eksklusivt fiskeutstyr. Vanlige haspelsneller er for pingler. Vi vil ha Ambassadeur-sneller til 2.000 kroner. Mange foretrekker fluefiske, eller heftig havfiskeutstyr á la Hemingway. Med 5.000 kroner får du riktig utstyr.

6: GPS/navigasjonspakke til bilen. Menn vil aldri innrømme at de har kjørt seg vill. Med en ekte navigasjonspakke montert i bilen finner vi alltid veien. Prisene ligger mellom 15 og 30.000 kroner.

7. Fotballspill. Et gulvstående fotballspill med styrespaker på sidene innbyr til mange intense kamper. Og gutter - damer vil ikke ha dette i stua. Damer - han drømte om et slikt da han var liten gutt. Du må ut med 3.718 kroner hos Smart Club.

8: Flipperspill. Et flipperspill er en enda større trussel mot husfreden. Alle våre barndoms drømmer om gratis spill blir oppfylt. Pris? 5 - 10.000 kroner.

9. Multiverktøy. En drill er ikke nok. Gi oss i stedet et elektrisk multiverktøy som både kutter, pusser, sliper, freser, borer, polerer og graverer. Dremel fra Jernia koster 5 - 1.000 kroner.

10. Kvalitetslommekniv. Glem "sveitserknivene" som gikk i stykker etter en gangs bruk. Victorinox er ekte vare. Det samme er Leatherman i stål. Prisene varierer etter funksjoner. Regn med 400 - 1.000 kroner.

11. Laservater. Nordmenn er verdensmestere i oppussing. Med denne kan du skrote den gamle manuelle vateren, og la en rød laserstråle hjelpe deg. Pris? Vel 500 kroner i jernvareforretninger.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer