Tips for telt-sex

Den offentlige telt-sexen som skulle arrangeres av kunstneren Shu Lea Cheang på Quart-festivalen ble avlyst da arrangørene fikk kalde føtter. Helt ordinær telt-sex kan også by på problemer, og her får du vite hvordan du løser dem.

Publisert
Sist oppdatert

[Forum: Lesernes telt-sex-råd]

På denne tiden av året flytter mange familer sitt familieliv og samliv til små hus laget av aluminium eller tynne, tette teltstoffer.

I den mørkere årstid har problemene omkring seksuallivet vært knyttet mangel på tid, og da ikke minst uforstyrret tid.

Med barn og småbarn i huset, kan selv soveromsdøren virke for ubeskyttet når far og mor føler for å la kroppene sine smelte sammen i noen minutters nytelse. Problematisk er det også å tenke på at telefonen kan ringe, eller at venner kan komme på uventet besøk.

I ferien har de fleste mer tid til disposisjon, og ideelt sett mer tid til og for hverandre.

I den sammenhengen kan en undres på hvordan en teltduk kan oppleves som en beskyttelse når soveromsdøren kan føles for tynn. Videre kan man undre seg over hvordan opphold i telt og campingvogn kan virke på samlivet, når ungene ellers virker forstyrrende, bare de befinner seg innenfor den vanlige boligens fire vegger. Det er slik for de fleste, at de ikke liker at andre hører at de elsker.

Problemene løses på litt forskjellige måter:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.