Tips: Gå på regnværssalg

Regner du inne i ferien? Gjør som Line Myrland (16) - ta en tur på kjøpesenteret. Butikkene flommer over av billige klær og andre tilbudsvarer.

Dårlig vær gir billige klær for (f.h) Line Myrland (16), Kim-Thomas Lunde (14) og Gard Simonsen (15). (Foto: Dag Yngve Dahle)
Dårlig vær gir billige klær for (f.h) Line Myrland (16), Kim-Thomas Lunde (14) og Gard Simonsen (15). (Foto: Dag Yngve Dahle) Vis mer
Publisert

I går var Line på handletur på Oslo city sammen med kameratene Gard Simonsen (15) og Kim Thomas Lunde (14) fra Mortensrud i Oslo.

- Sommerværet er tragisk. Butikkene i sentrum er blitt vårt andre hjem, sier Gard. Han håper på å finne en ny genser og kanskje noen Cder på salg.

Vi møtte de tre tenåringene på Hennes og Mauritz sin ungdomsavdeling. Der fant Line en ny jakke, men den var ikke på salg.

Panikksalg

- Det er mye salg både på Bik Bok, Vero Moda og Hennes. Det er bra, men jeg synes ikke alt er like fint, sier Line.

Hun har rett i at mye av sommerens klær nå selges til lavpris. Dårlig vær er ikke akkurat bra reklame for lette kjoler og små topper. Blant annet derfor flommer butikkene over av tilbudsvarer om dagen.

Hos Vero Moda anonnseres det med ”panikksalg”. I Bik Bok forretningene er 50% avslag gjengs. Hos Bjørn Borg er badetøyet satt ned med 30 prosent. Grunnen kan vel de fleste tenke seg.

Halvpris på hagemøbler

På IKEA selges hagemøbler til halvpris og mindre enn det. I går var parkeringsplassen nesten full utenfor IKEA på Slependen. Og senteret hadde mer enn bare hagemøbler på tilbud. Også de må gjøre seg klar til høsten, og selge ut møbler til nedsatt pris.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer