Tips mot innbrudd

Her får du de beste og enkleste rådene mot ubehagelig besøk.

Publisert
Sist oppdatert

Små og store tiltak

I disse sommertider er problemstillingen høyaktuell: Det skal nemlig ikke alltid så mye til for å unngå å komme hjem til innbruddsherjet hus etter ferien. De små triksene er ofte tilstrekkelige.

Huseiernes Landsforbund har satt opp ti råd til deg som skal reise bort i ferien. Seks av dem er bare enkle tiltak, men de kan likevel gjøre tyvene nervøse.

Her er de seks enkleste rådene fra Huseiernes Landsforbund:

Stopp post og aviser, eventuelt omadresserViderekoble telefonen - mange tyver ringer før et brekkUnngå tom søppelkasseFjern verdisaker som er lett omsetteligeLa huset se bebodd utSist, men ikke minst: Allier deg med gode naboer- Sommerferien er høysesong for innbruddstyver, men med en liten egeninnsats og litt hjelp fra venner eller naboer, kan du lett unngå at huset blir endevendt av tyver, sier administrerende direktør i Huseiernes Landsforbund, Peter Batta.

Dyre, men gode råd

Fire andre råd krever litt ekstra innsats, og litt penger - men det kan fort betale seg likevel. Ikke minst kan du slippe den triste opplevelsen av at ukjente har romstert i din private sfære:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer