Tjen på andres dumhet

Nå auksjonerer Tollvesenet igjen bort sine beslag.

En crossmotorsykkel er en av beslagene Tollvesenet har gjort. Den auksjoneres nå bort på Internett. (Foto: QXL.no)
En crossmotorsykkel er en av beslagene Tollvesenet har gjort. Den auksjoneres nå bort på Internett. (Foto: QXL.no) Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I dag åpnet det en ny tollaukson på Internett. Denne gangen kan du blant annet by på plasma-TV og crossmotorsykkel.

Varene som Tollvesenet auksjonerer bort, er beslaglagte varer, og inntektene går til staten. Det er 36 utrop i auksjonen, og du kan by på påhengsmotor, snøscooter, kartplotter og middagsservice. Sakene har sitt opphav i det Tollvesenet profesjonelt kaller tollovertredelse.

Alle tingene auksjoneres bort på nettstedet QXL.no og auksjonen varer fra 4. til 8. november. Om du ikke er i handlemodus, kan det ha en viss underholdningsverdi å ta en titt på varene som har blitt forsøkt "smuglet" over grensen.

>>>Se hva du kan by på!

Etter hva DinSide kan bringe på det rene har ikke varene noen minstepris, men det ligger nå bud inne på samtlige varer. I skrivende stund ligger for eksempel crossmotorsykkelen på 8.400 kroner.Se også: Her får du billige b-varer

Var tidligere bakgårdssalg

DinSide har tidligere snakket med seksjonsleder for Tollregion Øst-Norge, Erik Normann-Olsen, som forteller at nettsidene er godt besøkt.

- Auksjonene var populære den gang det var tradisjonell auksjon i bakgården på tollstasjonene, og de er det fortsatt, selv om de nå er flyttet til nettet, sier Normann-Olsen til DinSide.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer