Tjen på andres dumhet

Nå auksjonerer Tollvesenet bort sine beslag.

Har du bruk for 34 bildekk uten felg? Foto: QXL.no/Tollvesenet
Har du bruk for 34 bildekk uten felg? Foto: QXL.no/Tollvesenet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tollregion Øst-Norge åpner i dag en ny tollauksjon på internett. Denne gang kan du blant annet by på ny badestamp, kjøkkeninnredning og 990 cowboyhatter.

Varene som Tollvesenet auksjonerer bort, er beslaglagte varer, og inntektene går til staten.

Det er 60 utrop i auksjonen, og du kan blant annet by på kjøkkeninnredning/hvitevarer, jakker, kano, tv, bildekk, tepper, maleri, badestamp og samlegjenstander. Og dessuten et helt kolli med cowboyhatter! Det melder Tollvesenet.

Alle tingene har sitt opphav i det Tollvesenet profesjonelt kaller tollovertredelse.

>>> Se hva du kan få kjøpt!

Stor interesse

Såvidt DinSide kan bringe på det rene, er det kun gullvarene som har minstepris. De øvrige startet på 1 kroner. Og noen timer inn i auksjonen er varene lavt priset. I skrivende stund ligger for eksempel en pen brukt kano på 850 kroner. - Vi har valgt å skrive brukt, og så får heller kjøper bli positivt overrasket. Vi lurte på om de kanskje var nye, men i stedet for å komme i noen slags diskusjon med kjøper i etterkant, sier vi at kanoene er svært pent brukt, sier Erik Normann-Olsen, seksjonsleder for Tollregion Øst-Norge.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer