Tjen penger på Facebook

... og andre nettsteder. Det er mulig, både for privatpersoner og bedrifter.

Tjen penger på Facebook
Publisert
Sist oppdatert

"La ut dette på bloggen min igår og har allerede tjent 150 kroner! Utrolig kult" skriver Kristin på nettstedet Gjerrigknark.com.

Det hun har gjort, er å lenke til nettbutikken Beltespenner.com på bloggen sin. For hver kunde som går inn og kjøper noe, får Kristin 10 prosent av kjøpesummen inn på konto.

- En blogger som har gjort det veldig bra, tjente 1.300 kroner i løpet av 24 timer, forteller Thomas Adams, daglig leder i Beltespenner.com til DinSide.

Nå lenker DinSide til bloggen din!

Kan lenkes til Facebook

Annonsen for nettbutikken kan også lenkes til Facebook-profilen din, og Beltespenner.com er en av de første i Norge som tilbyr denne muligheten.

- Mulighetene for å tjene noen ekstra kroner er absolutt til stede også på Facebook. En venn av meg la ut en link på sin Facebook-profil for å prøve systemet for en uke siden. En av vennene hans handlet en jakke til 2.500 kroner i nettbutikken, noe som førte til at han tjente 250 kroner på et par timer. Hvis du har venner som handler hyppig på nettet, kan det fort bli penger til en liten ferie, mener Adams.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer