Tjen penger på kroppen din

Hode, skulder, kne og tå. Det er penger å tjene på ditt kroppslige legeme. Og vi snakker ikke om lugubre aktiviteter.

Publisert
Sist oppdatert

Jada, det første som faller deg inn når du leser tittelen er sikkert prostitusjon. Men nei, det er ikke den eneste måten du kan tjene penger på kroppen din.

Trond Viggo lærte oss hvor fantastisk kroppen er, og jammen har han rett. Vi har kommet på ti måter du kan bruke kroppen til å fylle lommeboken din. Noen måter er enklere enn andre, noen krever at du har visse fysiske egenskaper, noen krever at du tåler smerte, noen at du ikke er sjenert.

Generelt sett kan vi si at du ikke kan tjene deg rik på kroppen din, men det er ganske overraskende på hvilke måter legemet kan innbringe kontanter.

Her er noen måter å tjene penger på kroppen:

Sitt aktmodell

Ikke jobben for den sjenerte, men å sitte aktmodell kan være spennende og utfordrende for den som er interessert i kunst og tegning. Her er ingen kriterier for utseende. Både tynne, tykke, muskuløse, unge, gamle, kvinner og menn kan sitte aktmodell. Du må være i normalt god fysisk form, da du enten sitter i en stilling i rundt 20 minutter av gangen, eller bytter stilling hvert 30. sekund. Kunstskoler over hele landet bruker aktmodeller i undervisningen. Velg en skole som gir deg opplæring først. Du kan regne med en timelønn på rundt 150 kroner.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer