Tjen penger på rentehopp

Oddsene for at styringsrenten endrer seg er 4,50.

Publisert
Sist oppdatert

Det er nok mange som begynner å merke de siste årenes små og (lite) hyppige rentehevinger på økonomien. Og i morgen er det nok et - etterhvert fryktet - rentemøte. Frykter du at renten skal opp igjen?

Eksperter DinSide har snakket med tror ikke det.

Internettbookmaker Ladbrokes er enig. Så sikre at de gir norske forbrukere muligheten til å vedde om renten. Oddsene for at renten går opp eller ned. er 4.50. Oddsene på at den forblir uendret er 1.16.

En vinn-vinn-situasjon?

Tja. Uansett hva du setter pengene på, vil du tjene på det. Hva får Ladbrokes Norge ut av det?

Spilloperatøren er velkjent i sitt hjemland Storbritannia. Ladbrokes eller William Hill (en av konkurrentene, red. anm.) er velkjente navn, og det er en i de fleste nabolag. Men i Norge har streng lovgivning sørget for at det er liten tradisjon for å vedde om penger.

En vinn-vinn-situasjon, der kunder vil tjene penger uansett hvordan utfallet blir, vil i beste fall være et litt dyrt reklamestunt for Ladbrokes.

- Renten er av interesse for de aller fleste her i landet, og vi regner med interesse for også denne type spill, sier myndighetskontakt for Ladbrokes i Norge, Per Scavenius i en pressemelding.

Men reklamestunt eller ikke - dette vil en jo kunne tjene penger på. Er du førstegangsspiller er det også enkelte bonusordninger, der Ladbrokes matcher din innsats. Men uansett, så lenge du setter inn et beløp, som ganget med 0,16 er større enn det du eventuelt betaler i gebyr, kan du ikke tape penger.

Det gjelder bare å stoppe der.

Les mer og test deg selv: Er du spilleavhengig?

Du kan sette penger på renten inntil klokken 11 i dag. Se mer på Ladbrokes.com

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer