Tjener du for lite?

SKATT: Årets skattesøk nærmer seg slutten. Du har nå tre dager igjen å søke på. Nå kan du også søke på alder. Se om du tjener mer eller mindre enn dine jevnaldrende.

Publisert
Sist oppdatert

I tillegg til de vanlige søkemulighetene i skattesøket kan du nå også søke på alder. Det gir deg en unik mulighet til å se hvordan du ligger an på inntekts og formuessiden sammenlignet med de som er like gamle, eldre eller yngre enn deg selv.

Hvordan gjør du det?

Det eneste du behøver å gjøre er å velge fødselsåret du vil undersøke på søkesiden. Du vil da få opp snittallene for denne aldersgruppen på landsbasis, samt en oversikt over de 50 rikeste – sortert etter inntekt og formue.

30-åringene

Landets 30-åringer har en gjennomsnittsforme på nesten 70.000, en inntekt på 186.000 og en formue på 66.000 kroner. På landsbasis er imidlertid faren stor for at rikingenes enorme formuer og inntekter vil gjøre store utslag i tallene. Vi gir deg derfor muligheten til å snevre inn søkene dine.

Du kan for eksempel spesifisere søket slik at du kun søker i bestemte fylker eller kommuner. Hvem er for eksempel de 30 rikeste 30-åringene i Østfold?

Vil du gå enda dypere i materien kan du også søke på postnummer.

Merk: Er det flere enn 200 resultater i samme postnummer vil listen kun vise topp 50 - og ikke være sortert etter formue og inntekt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer