To bryster for prisen av ett

DinSide har undersøkt prisen på fettsuging og brystforstørrelse i 15 forskjellige klinikker. I den billigste klinikken kan du forstørre to bryster for prisen av ett i den dyreste.

Publisert

I gjennomsnitt koster brystforstørrelse med silikonprotese 22.000 kroner. Forskjellen fra laveste til høyeste pris er svært stor på landsbasis - omlag 47 prosent. Litt stygt sagt kan du altså få nesten to operasjoner hos den billigste klinikken til prisen av én hos den dyreste.

Gjennomsnittspris for fettsuging av utsiden av lårene (ridebukselår) er cirka 14.200 kroner. Også her er spredningen fra laveste til høyest pris stor. Dette er en tjeneste der noen klinikker tilpasser prisen etter hvor mye fettsuging som behøves, og hvor stort området er.

Er det verdt prisen?

Tja, her får vel hver enkelt gjøre opp sin egen mening. Vi vil ikke moralisere, men det er liten tvil om at kosmetisk kirurgi er et tema hvor meningsforskjellene er store.

I bunn og grunn kommer det imidlertid an på hvor høyt du som kunde verdsetter å få rettet opp kroppen din, når du ikke er fornøyd med den.

Uansett er det mange tusenlapper å vinne på å være prisbevisst.

Vi har valgt å sammenligne prisen på fettsuging, og brystforstørrelse. Dette er operasjoner som er vanlige, godt innarbeidet og ganske standardiserte i utførelsen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer