Oda

Tok grep etter prissjekk

Oda nedjusterer prisene etter DinSides prissjekk.

DYRE MATVARER: Synes du også at maten har blitt veldig dyr? Vi har tre veldig gode tips til deg som vil spare litt penger når du er på butikken. Video: Embla Hjort-Larsen / Elisabeth Dalseg. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Onsdag morgen er DinSide i gang med prissjekk av varer i butikk. En runde hos nettbutikken Oda viser at prisene har økt med snaut 8 prosent siden forrige prissjekk, som ble gjennomført forrige uke.

Fra 25. januar til 1. februar har summen på handlekurven økt fra 3558 til 3835 kroner. En økning på 277 kroner. Foreløpig er tendensene at frukt og grønt har tilsvarende priser, mens det andre har økt.

Oppdatert klokka 10: etter at DinSide sendte over prisene til Oda onsdag morgen, har nettbutikken nedjustert prisene. Se oppdaterte tabeller under.

I en kommentar til DinSide sier Anders Hansen, kommersiell direktør i Oda Norge, at «prisene allerede er utdatert».

- De prisene du sendte inn er allerede utdatert, da dette bildet endrer seg time for time. Oda skal alltid ha de laveste prisene, og i tillegg sparer vi kundene en strevsom tur i butikken ved å levere maten rett på døra, sier han.

- Hvordan skal kundene forholde seg til deres priser når de endres time for time? Når vet kunden når de får lavest pris hos dere?

- Dette er ikke særegent for Oda, men et resultat av hard konkurranse i dagligvaremarkedet. Oda vant to av tre VGs matbørser i fjor, og flere andre prissammenligninger. Det viser at vi lykkes med å være blant de aller billigste alternativene for kundene, sier Hansen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer