Tom: Blir slått av kona

Tom: Blir slått av kona
Publisert
Sist oppdatert

Oppsummering:Tom har lagt om kostholdet og kuttet ut søtsaker. Startvekt var 100 kg, i uke fire veier Tom 94,9 kg. Vektreduksjon totalt = 5,1 kg. Målsetning = 88 kg.

Dagbok

Jeg blir aldri overrasket lenger. I dag viste min vekt faktisk 94,9 kg., noe som er en nedgang på ytterligere 1 kg, eller ganske nøyaktig 1,1 kg siden forrige måling.

Var nesten overbevist om at jeg hadde gått opp i vekt denne gangen, da jeg ikke har vært flink til å følge verken mellommåltidene, mosjonering og med morsdagen på søndag på toppen av det hele.

Jeg har nemlig en tradisjon for å ta med med min datter hver lørdag for å kjøpe ferskt brød, men denne lørdagen var ikke som andre lørdager. Hvem lar seg ikke friste av alle de deilige morsdagskakene da... samt fastelavensboller....

Min datter og jeg ble fristet... både denne dagen og neste dag.

Spørsmål eller kommentarer? Send meg en e-post!

Mat

I går spiste jeg et fortreffelig måltid som nesten slår lasagne (min beste favoritt), som bestod av strimlet kyllingfileet, en pose med wok-grønnsaker (det er lov å jukse en gang i blant hvis man kan spare litt tid og er ekstra sulten), frisk sopp, masse løk, en boks med bambusskudd samt en boks med bønnespirer.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer