Topp 5 sjekketips

Hvis du mener alvor med å ikke forbli singel for evig, da bør du lese dette.

Publisert
Sist oppdatert

Å starte en samtale med noen kan være vrient, men med våre tips blir det både effektivt og morsomt.

Du er nødt til å skape muligheter der du kan ta kontakt og begynne å snakke med en av det motsatte kjønn uten at den du har valgt deg ut føler at du er på sjekkern.

Dette betyr at du må planlegge et ”innlednings-scenario” i stedet for å lære deg sjekkelinjer. Du må skape en situasjon der du kan starte en samtale, og være kreativ med hvordan den fortsetter.

Det trenger ikke være i en bar, på fest eller i en nattklubb heller. Matbutikker er faktisk et helt OK sted å sjekke opp noen på.

Det er viktig at du alltid ser best mulig ut. Når du skal på butikken, forbred deg som om du skal gå ut på byen.

Velg en vogn fremfor en kurv, da dette gir deg mer bevegelighet. Utforsk vognene og kurvene til dine medhandlere. Når du ser frossenmiddagen for én eller en enkel liter melk, er sjansene stor for at du har oppdaget sjekkemateriale.

PS. for mennVær forsiktig når du prøver å sjekke opp damer, ikke gå for hardt frem. Dette er fordi du kan få henne til å føle seg truet. Kvinner er også vanligvis mer hjelpsomme og synes det er helt greit å gjøre noe for noen uten å få noe tilbake for det. Når du spør om hjelp til noe, vær sikker på at du får ”hun er interessert” signalene” og ikke bare ”vanlig hjelpsom modus” før du går videre.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer