Topp 5 sjekketips

Hvis du mener alvor med å ikke forbli singel for evig, da bør du lese dette.

Publisert
Sist oppdatert

Å starte en samtale med noen kan være vrient, men med våre tips blir det både effektivt og morsomt.

Du er nødt til å skape muligheter der du kan ta kontakt og begynne å snakke med en av det motsatte kjønn uten at den du har valgt deg ut føler at du er på sjekkern.

Dette betyr at du må planlegge et ”innlednings-scenario” i stedet for å lære deg sjekkelinjer. Du må skape en situasjon der du kan starte en samtale, og være kreativ med hvordan den fortsetter.

Det trenger ikke være i en bar, på fest eller i en nattklubb heller. Matbutikker er faktisk et helt OK sted å sjekke opp noen på.

Det er viktig at du alltid ser best mulig ut. Når du skal på butikken, forbred deg som om du skal gå ut på byen.

Velg en vogn fremfor en kurv, da dette gir deg mer bevegelighet. Utforsk vognene og kurvene til dine medhandlere. Når du ser frossenmiddagen for én eller en enkel liter melk, er sjansene stor for at du har oppdaget sjekkemateriale.

PS. for menn
Vær forsiktig når du prøver å sjekke opp damer, ikke gå for hardt frem. Dette er fordi du kan få henne til å føle seg truet. Kvinner er også vanligvis mer hjelpsomme og synes det er helt greit å gjøre noe for noen uten å få noe tilbake for det. Når du spør om hjelp til noe, vær sikker på at du får ”hun er interessert” signalene” og ikke bare ”vanlig hjelpsom modus” før du går videre.

PS. for kvinner
Det er viktig å huske på at menn og kvinner er forskjellige. Hvis de er interesserte, vil de ikke bare snakke om hvilken rett du skal lage av disse råvarene, men også hvilken vin du har tenkt å drikke til den, bare for å holde samtalen gående.

Ta etter lytterens humør
En tredel av alle førsteinntrykk blir bestemt av hvordan vi sier ting, ikke hva vi sier. Tonefallet og hvordan stemmen er, har mye å si. har mer om dette.

Hvis du møter noen som du fort finner ut er stille og kjeder seg, bør du justere stemmen og tonefallet etter det.

Du bør også justere oppførselen din etter hvor du er. I parken kan du for eksempel være ”lett”, ledig og spøkefull, mens du på baren kan være litt frekkere og flørtete.

Mozon.no, 18.12.2002

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer