Toppløs sommer

Har du lyst på en ekstra morsom sommer i år? Å leie en cabriolet koster penger, men prisene er ikke avskrekkende. Du får en Golf Cab en weekend (tre døgn) for 1.960 kroner, alt inkludert og 25 mil.

Drømmen om en toppløs sommer kan gjøres til virkelighet.
Drømmen om en toppløs sommer kan gjøres til virkelighet. Vis mer
Publisert

Drømmen om å kjøre toppløs bil behøver ikke forbli en drøm. Flere leiebyråer tilbyr cabriolet på time-, døgn-, weekend-, uke- og månedsbasis.

Men du må skynde deg hvis du vil leie cabriolet for lengre tidsrom enn weekend. Bilutleiebyråene forteller at kalenderen snart er fullbooket.

Det er imidlertid ikke alle som får leie cabriolet. Fellesnevner for alle byråene vi snakket med er at du må være minimum 25 år og innehaver av kredittkort, helst Mastercard/Eurocard, Diners eller American Express.

Husk også på en annen ting før du leier cabriolet – prut! Markedet for denne type biler er lite, noe som blant annet gir seg utslag i sterkt varierende priser. Markedsprisen har rett og slett ikke ”satt” seg. Nesten alle utleiebyråer vi snakket med ga mer enn antydninger om at ”veiledende” priser var nettopp ”veiledende”. Prut derfor så mye som du tør/kan!

CarentCabrioletdøgnleie 100 kmdøgnleie 500 kmweekend 250 kmweekend 1250 kmukeleie 700 kmegenandel skadeAudi 80940,-1.440,-1.740,-2.840,-5.640,-5.000,-Priser inkludert mva og nødvendige forsikringer. Minimum alder 23 år.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.