Tørketrommelen ble dataprutet

Ikke ta det for gitt at prisen på en oppvaskmaskin eller tørketrommel virkelig koster 4990. Vår prutetest avslørte at det er gode muligheter å få rabatt.

Publisert

Vi tok en tur til Elkjøp på Storo Shopping, for å å se om de kunne gi oss et bra tilbud på en tørketrommel. Ettersom dette er en relativt liten Elkjøp butikk, fikk vi selveste butikksjef Jan-Erik Sørensen som guide. Han fortalte at de hadde 3 modeller på utstilling, og gikk først igang med å fortelle om den nest dyreste - en Siemens 7400 med kondens system til kroner 5990.- - Tyskerne har som du sikkert vet, meget god kvalitet på sine produkter, og denne Siemensmaskinen har også blitt "best i test" hos Forbrukerrapporten.

Spør om gratis montering

Etter å ha spurt Jan Erik om de ulike funksjonene, fortalte vi om vårt tørkebehov. Jan- Erik var engasjert og fortalte livlig om fordelen til Siemensmaskinen, selv om han mente at vårt behov kunne tilfredsstilles med en langt billigere modell.

Det var derimot viktig å legge vekt på kvalitetsfaktoren. Vi nikket bekreftende og spurte hvor mye det kostet å få kjørt og montert tørketrommelen. - Det kan vi inkludere i prisen, mente han, og vi nevnte at en liten rabatt kunne bidra til å øke kjøpelysten.

Åtte prosent rabatt

- La meg nå se, sa Jan Erik, og gikk bort til en datamaskin i hjørnet. Der lå Elkjøps priskalkylesystem, og vi la merke til en egen rabattrubrikk. Elkjøp har altså tatt høyde for kunderabatter i sitt datasystem.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer