Treg reklamasjon? Hev kjøpet!

Peter Johnson ventet på Tretti.no i to måneder. Nå får han pengene tilbake.

SKUFFET: Peter Johnson kjøpte en vekt fra Tretti.no som ikke fungerte. To måneder etter klagen hadde han fortsatt ikke fått skikkelig svar på klagen. Men så løsnet det. Foto: Ole Petter Baugerød Stokke/Privat
SKUFFET: Peter Johnson kjøpte en vekt fra Tretti.no som ikke fungerte. To måneder etter klagen hadde han fortsatt ikke fått skikkelig svar på klagen. Men så løsnet det. Foto: Ole Petter Baugerød Stokke/Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

10. april bestilte Peter Johnson en vekt, Beurer BF 100, på Tretti.no. Dette er en "profesjonell vekt for analytisk veiing av hele kroppen", og kostet hele 1.358 kroner med frakt.

Men etter bare én dag merket Johnson at noe var galt. Skjermbildet låste seg, den ville ikke skru seg av og vekten var praktisk talt ubrukelig. 15. april tar Johnson derfor kontakt med Tretti.no.

"Jeg håper dette er noe dere kan løse raskt" skrev Johnson i e-posten til nettbutikken.

Men raskt gikk det ikke. Nå, to måneder senere, har han fortsatt ikke fått noe ordentlig svar fra Tretti.no. Kun e-poster med beskjeder som "Det er under behandling" og "Beklager den lange behandlingstid". Det siste livstegnet fra Tretti.no fikk han for over én måned siden.

Netthandel-spådom fra 90-tallet: – Leser for smartkort vil bli standardutstyr på fremtidens datamaskin. Først da vil elektronisk mynt over Internett bli allemannseie!

Skuffet kunde

Tilbake sitter Johnson 1.358 kroner fattigere, med en vekt som ikke fungerer.

– Jeg brukte Prisjakt.no for å oppdrive beste pris på produktet, og der kom Tretti.no veldig bra ut. Men jeg hadde ingen tidligere erfaringer med dem, sier Johnson til DinSide.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer