Trening for orgasme-musklene

En gruppe kvinner som gjorde disse øvelsene for å styrke bekkenbunnsmuskulaturen fikk en hyggelig bivirkning: De begynte å få orgasmer!

Publisert
Sist oppdatert

 

Hei, ElsaJeg er en kvinne på 33 år som lurer på en del om knipekoner som man kan kjøpe på apoteket. Det er fire kuler med forskjellig tyngde på: 20, 40, 60 og 80 gram. Dette synes jeg er altfor lett og jeg henger dem sammen og får da 200 gram.

Er det mulig å få tak i en tung en? Jeg bruker dette fordi jeg har født fire barn og har hatt bekkenløsning. Knipingen hjelper på smerter.

Jeg vil anbefale alle dem som har født å bruke knipekoner. Det er lettere å få tak i musklene når man bruker koner i stedet for å streve med å finne de rette musklene. Det går helt automatisk.Hilsen 4-barnsmor

Kjære 4-barnsmor Det er fint at du tar opp dette problemet, som faktisk gjelder mange.

Muskulaturen i bekkenbunnen er ikke bare problematisk fordi den kan være smertefull, den er også viktig i forhold til problemer med ufrivillig vannlating og i forhold til seksualitet. Både kvinner og menn kan ha behov for å trene bekkenbunnsmuskulaturen!

For en del år siden skrev den kjente danske radiogymnastikkpedagogen Helle Gotved en bok som omhandlet bekkenbunnsøvelser for kvinner med urinlekkasje. Denne boken omhandlet selvfølgelig trening av bekkenbunnsmuskulaturen. De kvinnene som gjorde disse øvelsene hadde god effekt i forhold til sitt opprinnelige problem, men mange fikk en hyggelig bivirkning, de begynte nemlig å få orgasmer!

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer