Trening på 24 minutter

16 forskjellige øvelser utføres på under en halvtime, og vips er hele kroppen trent.

KAN BLI POPULÆRT I NORGE OGSÅ: 16 forskjellige øvelser utføres på 24 minutter, og vips er hele kroppen trent. Rune Solheim, personlig trener og daglig leder ved treningssenteret Mykjemeir i Asker, synes konspetet ser spennende ut. Foto: LOOP Fitness A/S
KAN BLI POPULÆRT I NORGE OGSÅ: 16 forskjellige øvelser utføres på 24 minutter, og vips er hele kroppen trent. Rune Solheim, personlig trener og daglig leder ved treningssenteret Mykjemeir i Asker, synes konspetet ser spennende ut. Foto: LOOP Fitness A/S Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Er du lei av å sitte på en spinningsykkel i en time, og deretter ta en omgang i studio for å trene styrke – hvor du i verste fall blir stående og vente på at apparatet du vil bruke blir ledig?

For travel til å trene? Her er hjelpen

Nå kan det bli slutt på dette. I Danmark har det kommet et nytt treningskonsept der hele kroppen trenes på merkverdige 24 minutter. Sentre som tilbyr sirkeltrening er på vei i hele landet, ifølge det danske magasinet Fri.dk.

Og det er trolig på vei til Norge, les mer nederst i artikkelen.

Les også:Kreativ vintertreningDe hippeste treningsformene

Hurtig og enkelt

Hurtig, effektivt og enkelt kan man vel kanskje si? For på de 24 minuttene utfører du 16 forskjellige øvelser. Alle øvelsene foregår på apparater, som er stilt opp i en sirkel. En sirkel er kun for kvinner, mens en annen sirkel er for både menn og kvinner.

Etter å ha trent i cirka 30 sekunder på den første maskinen, etterfulgt av 15 sekunders pause, bytter man til neste maskin, hvor en ny øvelse utføres i 30 sekunder. Og sånn forsetter man inntil man er gått gjennom alle apparatene. For de fleste vil en passende treningsmengde være å trene hele sirkelen to ganger.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer