Treningssenter for barn

Har du barn som trenger å trene mer? Nå markedsfører flere treningskjeder trening for barn.

Publisert
Sist oppdatert

Barnetrening

Noe for deg? Eller mer konkret: Ditt barn? At også små barn skal kunne trimme bort overskytende kroppsfett på et vanlig treningssenter er ingen utopi.

Sist ut er treningskjeden Elixia som nylig har lansert gruppetrening for barn - som et tilbud til medlemmenes barn.Ifølge informasjonsmateriellet fra Elixia skal et ELIXIA kidZ-medlemskap gjøre det enklere for deg å å ta vare på barnas aktivitetsnivå:

I tillegg til at vi forsetter med gratis barnepass i alle våre treningssentere, starter vi nå med aktiviteter for barna med kidZ- instruktør. Barna har det morsomt og er fysisk aktive mens du trener. - Vårt mål er at barn skal ha det gøy med å være i aktivitet, og variasjon er minst like viktig for barn som for voksne. Programmet vil derfor inneholde varierte gruppetimer, som dans, funk og bosu. Det aller viktigste er naturligvis at barna kan være aktive i trygge omgivelser. Alle ELIXIA kidZ-instruktører har derfor gått egne kurs for å lære hva som er riktig for barna.

ELIXIA kidZ medlemskap er et tilbud for barn i alderen 4 til 12 år med foreldre eller andre foresatte som er medlemmer i ELIXIA. kidZ-medlemmene får sitt eget medlemskort, sin egen t-skjorte og egne motivasjonskonkurranser - akkurat som de voksne medlemmene.Medlemskap koster 99 kroner per måned, og i tillegg 99 kroner i administrasjonsgebyr ved innmelding. Drop in time koster 65 kroner.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer