Treningssentre som skiller seg ut

Bruker andre midler for å tiltrekke seg kunder.

Dette er bare noe av det de mindre treningssentrene lokker med: Døgnåpent, vask av treningstøy og elektroniske nøkler som gir tilgang til alt fra garderober til personlige treningsprogram.
Dette er bare noe av det de mindre treningssentrene lokker med: Døgnåpent, vask av treningstøy og elektroniske nøkler som gir tilgang til alt fra garderober til personlige treningsprogram. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SATS har over 230 000 medlemmer, mens ELIXIA har cirka 140 000 medlemmer. Friskis&Svettis og 3T har begge rundt 30 000 medlemmer. Mange av de største treningssentrene lokker til seg nye medlemmer ved hjelp av blant annet gratis treningsveiledning, barnepass og frokost, samt lange åpningstider, et stort utvalg av gruppetimer, rabatter, kurs, gratis personlig trener osv.

Dette er positive medlemsfordeler for mange. Men det er likevel mange som irriterer seg grønn over andre ting man kan møte på de største treningssentrene, som bindingstid, ofte på inntil 12 måneder, og at mange har egne regler for frysing av medlemskap.

Nå kommer det flere og flere mindre treningssentre som gjør alt for å lokke til seg kundene. Vi har sett litt nærmere på hva noen av disse har å tilby.

Dette bør du sjekke før du signerer kontrakten på treningssenter

Gym Club - Et «personlig» treningssenter

Alle medlemmer får et armbånd med en smartchip. Med denne chipen kommer du inn i treningssenteret, den brukes til å åpne og lukke garderobeskap, den brukes til å ta solarium, og den kan brukes til å handle i automatene - varer som kaffe, proteindrikker, frukt eller andre ting. Gym Club tilbyr også skinnsofaer med trådløs nettverk.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.