Sesongkort til skisenter

Trikset kan spare deg tusenlapper

Du kan spare over 4000 kroner på å kjøpe sesongkortet tidlig!

HJELP: En alpinist fikk seg en ubehagelig opplevelse i skibakken i Romania. Forhåpentligvis er de norske skisentrene tryggere. I saken under kan du lese mer om hvor det kan lønne seg å kjøpe sesongkort allerede nå. Video: Storyful. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Vi skriver september, den første høstmåneden, og selv om det virker lenge til akkurat nå, er vinteren rundt neste sving.

Dersom du har hytte i nærheten av et skisenter, eller har en slalåmbakke du liker å besøke flere ganger i løpet av vintersesongen, har vi et supert sparetips til deg.

Opptil 4317 kroner spart!

Du kan nemlig spare en god del penger på å kjøpe sesongkort hos skisentrene tidlig på høsten og få en såkalt «tidligrabatt». Prisene i tabellene under er hentet inn 1. september 2021.

Dersom vi sammenligner prisene i år med fjorårets, er det mer å spare i år. I fjor var maks sparepotensiale 4124 kroner.

Selv om ditt foretrukne skisenter kanskje ikke har lagt ut prisene for årets sesongkort ennå, kjører de ofte «earlybird-kampanje» straks sesongkortene legges ut for salg. Det kan derfor lønne seg å følge med, og forhåpentligvis kan du spare en del.

Sjekk at sesongkortet lønner seg

Forbrukerøkonom Cecilie Tvetenstrand i Storebrand understreker imidlertid at et sesongkort til rabattert pris framdeles kan bli veldig dyrt om du ender opp med å bruke det lite.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.