Sesongkort til skisenter

Trikset kan spare deg tusenlapper

Du kan spare over 4000 kroner på å kjøpe sesongkortet tidlig!

HJELP: En alpinist fikk seg en ubehagelig opplevelse i skibakken i Romania. Forhåpentligvis er de norske skisentrene tryggere. I saken under kan du lese mer om hvor det kan lønne seg å kjøpe sesongkort allerede nå. Video: Storyful. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Vi skriver september, den første høstmåneden, og selv om det virker lenge til akkurat nå, er vinteren rundt neste sving.

Dersom du har hytte i nærheten av et skisenter, eller har en slalåmbakke du liker å besøke flere ganger i løpet av vintersesongen, har vi et supert sparetips til deg.

Opptil 4317 kroner spart!

Du kan nemlig spare en god del penger på å kjøpe sesongkort hos skisentrene tidlig på høsten og få en såkalt «tidligrabatt». Prisene i tabellene under er hentet inn 1. september 2021.

Dersom vi sammenligner prisene i år med fjorårets, er det mer å spare i år. I fjor var maks sparepotensiale 4124 kroner.

Selv om ditt foretrukne skisenter kanskje ikke har lagt ut prisene for årets sesongkort ennå, kjører de ofte «earlybird-kampanje» straks sesongkortene legges ut for salg. Det kan derfor lønne seg å følge med, og forhåpentligvis kan du spare en del.

Sjekk at sesongkortet lønner seg

Forbrukerøkonom Cecilie Tvetenstrand i Storebrand understreker imidlertid at et sesongkort til rabattert pris framdeles kan bli veldig dyrt om du ender opp med å bruke det lite.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer