Trønderbank kaprer kunder

I følge dem selv, håver BN Bank inn nye kunder med sitt tilbud om fritak fra tinglysningsgebyr.

Publisert
Sist oppdatert

BN bank er for tiden billigste bank i vår liste over alle bankers boliglånsrenter, som du finner hvis du trykker her.

Men den Trondheimsbaserte banken gir seg ikke med det. De siste dagene har banken også annonsert på sine nettsider med at nye boliglånskunder dessuten slipper å betale tinglysningsgebyret ved overgang. "Flytt boliglånet til oss - Vi spanderer gebyrene", lyder kampanjeteksten.

I fjor høst var både Skandiabanken og BN Bank ute med "protest-tilbud" i forbindelse med statsbudsjettet. Siden den gangen, har Skandiabanken falt fra, og tilbyr nå ordinære lånebetingelser, som fortsatt innebærer null kroner i etableringsgebyr for boliglån.

Suksess

- Dette har vært en kjempesuksess på alle måter. Tilbudet vårt har bestått siden 2004, men vi har nå startet en ny informasjonskampanje, forteller markedssjef i BN bankErlend Drilsvik, som sier at henvendelsene per telefon fra potensielle nye kunder har økt med 400 - 500 prosent etter at kampanjen startet i forrige uke.

- Vårt tilbud om boliglån forutsetter ikke noen totalkundeløsning, og det er det mange som setter pris på, forteller han, og mener at en annen grunn til at tilbudet tiltrekker seg folk, er at banken tilbyr seg å ta seg av alt papirarbeidet overfor nye kunder.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer