Turbokjærlighet kan skjære seg fort

Forelsket, gift og gravid på tre månder – klart det kan funke. Men er det trygt å kjøre kjærlighetens formel 1?

Publisert
Sist oppdatert

Popstjernene Britney Spears (22) og Jennifer Lopez (33) har begge tråkket gassen i bånn.

Britney Spears er kanskje den som har rekorden i turboforhold. Unge frøken Spears som den 3. januar i år giftet seg med Jason Allen Alexander etter en fuktig tur på byen i Las Vegas, tok ut skillsmisse allerede neste dag.

J-Lo giftet seg med latinosangeren Marc Anthony etter bare noen få månder, og Britney kastet seg over den allerede opptatte Kevin Federline på en nattklubb i Hollywood i april - to månder senere var de forlovet, de har nå en hund sammen, snakker om barn og planlegger nå et bryllup som skal stå i november.

Følelsen av å mene at ”dette er kvinnen/mannen i mitt liv” er selv brenselet i et turboforhold, men også den mest foræderiske.

- Den sterke følelsen kan bygge på at ens partner bekrefter sider som man har lengtet etter å få bekeftet. Følelsen: ”Her får jeg det jeg har savnet” kan fort få deg til å tro at den andre er helt fantastisk, sier samlivseksperten Eva Rusz-Malmberg til Aftonblandet.

- For at man skal vite at den andre personen virkelig er den rette for oss må vi ”realitetsteste” den andre personen og det skjer skjelden i et turboforhold, sier Malmberg.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer