Tvillingkort til mobilen

NetCom har lenge tilbudt deg "TvillingSim", og nå kan også du som er Telenor-kunde kjøpe et tvillingkort. Har du en gammel slepbar mobiltelefon som ligger i bilen, kan tvillingkortet være en grei investering.

Nokias nye, og lille 8210
Nokias nye, og lille 8210 Vis mer
Publisert

Har du hatt mobil i noen år har du antagelig flere telefoner liggende i huset. Utviklingen har vært formidabel, dagens telefoner er langt mindre, mer brukervennlige og ikke minst har de mye bedre batterikapasitet.

Den gamle "slepbare" telefonen din kan imidlertid fremdeles gjøre nytten. Problemet har vært at de aller fleste av oss kun har hatt ett virksomt mobilabonnement, og det har selvfølgelig stått i den nyeste telefonen.

For deg som har en fastmontert mobiltelefon i bilen, eller en PC med mobil oppkobling, kan et tvillingabonnement være en enkel og grei løsning. Med et tvillingabonnement slipper du nemlig å bytte SIM-kort hver gang du skal bytte mellom telefonene.

Fordeler med tvillingkortene

To SIM-kortEtt telefonnummerEn telefonsvarer, hvis noen legger igjen en melding i din personsvarer vil du få beskjed uansett hvilken telefon du har påslåttEn PIN kodeEn PUK kodeKun en faktura Noen ulemper er det også, selvfølgelig... Husk at siden det er to separate SIM-kort, deler de ikke minne. Du må derfor lagre telefonnumre separat på hvert av SIM-kortene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer