Tyvenes skrekkside

Dette er alle tyvers mareritt.

Tyvenes skrekkside
Publisert
Sist oppdatert

Det finnes et verktøy du kan benytte deg av for å unngå svindel og omsetning av tyvegods. Nettstedet heter Ettersøkt og er per i dag Norges største tyveriregister. Målet er å gjøre tyvenes arbeidsforhold adskillig vanskeligere og samtidig spare samfunnet for millionbeløp.

Alt tyvegods som registreres på Ettersøkt, vil være søkbart/sporbart for alle som har tilgang til internett. Dette betyr at disse gjenstandene er vanskelig å disponere eller selge videre. Tjenesten er helt gratis å bruke.

- Vi er de eneste som får overført komplett informasjon fra politiet om hva som blir stjålet av biler, mc, moped og tilhengere i Norge, sier Jan Karlsen i Tyveriregisteret Ettersøkt til DinSide.

PRISTEST: Her får du den billigste alarmen

Unngå kjøp av tyvegods

DinSide skriver jevnlig om nettsteder og svindlere som forsøker å lure deg. Enkelte useriøse aktører frister med billige varer, som enten er fake eller stjålet. Har du en mistanke om at noen tilbyr deg tyvegods, kan du søke i Ettersøkts database og se om du finner varen der.

Nettsiden samarbeider både med politiet og med oppmerksomme forbrukere.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer