Tyveri eller skade i bod? Så mye får du

Du har hatt innbrudd i boden. Får du 20.000 eller 250.000 tilbake?

Publisert
Sist oppdatert

Bor du i en liten leilighet er boden på loftet eller i kjelleren gull verdt. Her stuer du unna vinterklærene om sommeren, alt fritidsutstyr når det ikke er i bruk, samt alt annet ekstrautstyr, dill og dall, du ikke har plass til i ettromsen.

Vet du hvor mye ditt forsikringsselskap dekker?

Disse bør du velge

Når vi innhentet tilbud fra forsikringsselskapene var det to som skilte seg ut når det kommer til å sikre innholdsrike boder:

If...s utvidete forsikring dekker alt du har i boden, (minus egenandelen på 4.000 kroner.) For 2.531 kroner i året kan du få dekket verdier inntil 500.000 kroner tilsammen for leilighet og bod.

NB! Det er imidlertid viktig å sjekke at du har tatt høyde for det du oppbevarer i boden din i totalforsikringssummen. Har du forsikret innbo for 250.000 nytter det ikke å si at du hadde verdier for 250.000 i boden din.

Vesta skiller ikke på innbrudd i bod og leilighet - så lenge boden er forsvarlig låst. Det er imidlertid viktig å sjekke om låsen på boden er godkjent.

De andre forsikringsselskapene opererer med beløpsgrenser i størrelsesorden 20-25.000 kroner ved inbrudd i boden.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer