Ubrukte skatter

Den som leter finner, til fine priser, om du kan leve med at varen ikke har byttelapp.

Publisert
Sist oppdatert

Å kjøpe julegaver kan være stressende, men netthandel kan være trikset som sparer deg for tid - og er du heldig; også penger.

Mye ubrukt fra privatpersoner

– Du kan faktisk finne mye helt eller nesten ubrukt fra privatpersoner, sier Nina Brekke, administrerende direktør på FINN torget. Og det kan være et godt alternativ for familier som har begrenset økonomi, eller bare vil gjøre et kupp.

- Kanskje du finner gaver som er utsolgte i butikken, eller fjorårets modell. I tillegg er det mer miljøvennlig, sier Brekke.

Hva er det som legges ut?

- Ubrukte ski, skøyter, mobiltelefoner, kaffemaskiner og designerplagg er noe av det som privatpersoner legger ut.

Det er fortsatt en rekke klær og sko fra H&Ms Jimmy Choo-kolleksjon på FINN, og kleskjedens julekolleksjon fra Sonia Rykiel er heller ikke langt unna, fortsetter Brekke. – Det er masse fint og nytt som folk ikke trenger, for eksempel fordi de har fått to like ting i gave, feil størrelse eller skal flytte utenlands, sier Brekke.

Les også: Selger Choo til dobbel pris

Ikke bare privatpersoner

– Mange forbinder Finn.no med privatannonser, men vi har også nye produkter fra forskjellige butikker. I det siste har vi fått ”Kjøp nå”-funksjon på noen av annonsene, slik at man kan shoppe fra sofaen hjemme, og hente varen på posten, sier Brekke.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer