Ugler i mosen?

”Betal 950 kroner og slipp uønsket reklame” sier radioannonsen til firmaet Informativ. Her lukter det ugler i mosen.

Det er ikke alle du vil prate med...
Det er ikke alle du vil prate med... Vis mer
Publisert

Firmaet Informativ reklamerte på Norges største nærradio, Radio 1, for ca. to uker siden. Reklamen lovte å stoppe plagsomme telefonselgere og reklame i posten for den nette sum av 950 kroner.

Kampanje og responstelefon-nummeret ble oppgitt til 80031100. DinSide lykkes ikke i å få kontakt med noen på dette nummeret tirsdag 2. mars. Firmaet har også et vanlig telefonnummer, 22607018, men heller ikke her var det tirsdag mulig å få svar...

Vi ville gjerne vite hva tjenesten til Informativ inneholder. 950 kroner er tross alt en drøy pris å betale når vi vet at du ved hjelp av en telefonsamtale til Telenor og Bonniers reservasjonsregister kan reservere deg mot oppføring på lister som selges for reklameformål.

Hvordan reserverere deg?

På telefonnummer 81548020 kan du reservere deg mot:TelefonsalgVideresalg av din adresse i henhold til telefonkatalogdatabasenAdresserte opplysninger

Har du reservert deg, vil listene salgsfirmaene mottar være uten ditt navn og adresse.

Mange salgsfirmaer kan ha egne kundedatabaser, men de sørger i tillegg for å oppdatere sine lister slik at de ikke sender reklame til deg om du har reservert deg.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer