Ukas pristest: Sparkesykkel

Du trenger ikke være rik for å bli kul i sommer. Skaff deg sparkesykkel til rundt tusenlappen, og spark deg fra café til café.

Publisert

Glem rulleskøyter eller off-road sykler. Nå er det sparkesykkel som gjelder når du skal komme deg fra A til B. Fordelen med disse syklene er at de er sammenleggbare, så du kan ta dem med deg på buss og tog uten å betale ekstra for det.

En annen fordel er at syklene uten elektrisk motor, er ganske rimelige. I hvert fall rimeligere enn vanlige sykler. Vi har hentet inn priser fra en sportsforretninger rundt omkring i hele landet. Prisene kan du lese i tabellen nedenfor.

Halvparten utsolgt

Sparkesykkelen har slått så godt an i sommer at en rekke forhandlere nå er utsolgt. Faktisk var halvparten av de rundt 15 butikkene vi ringte til tomme for sparkesykler. Og de mente det ville ta minst et par uker før de fikk inn nye, fordi det er så få importører av syklene her i landet.

- Det er bare tre til fire importører i markedet, og stor rift om de sparkesyklene som importeres, sier Asle Myrvold, innehaver av Intersport Sportshuset i Tromsø.

I disse butikkene kan du ennå sikre deg en sparkesykkel:

Aller billigst sykkel får du hos Coshopper.com på Internett. De selger varer etter samkjøpsprinsippet. Jo flere som ønsker en vare, jo lavere blir prisen. I går var prisen på California Classic sparkesykkel nede i 850 kroner. Og de hadde flere sykler igjen til denne prisen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer