Ulik alder i parforhold

Publisert
Sist oppdatert

Ulik alder i parforhold

Hei, Elsa "" />

Jeg er en 43-årig mann som er i ferd med å velge meg ei venninne, eventuelt ei livsledsagerske via kontaktannonsemarkedet. Nå lurer jeg på om stor aldersforskjell mellom mannen og kvinnen betyr noe for forholdet? Vanligvis er det slik at kvinnen er noe yngre enn den mannlige part, svært sjelden den motsatte veien. Jeg kan synes at kvinner ned i 20-årsalderen samt helt opp i 60-årsalderen kan virke tiltrekkende på meg - det har å gjøre med sjarm og utstråling, samt om de er store og fyldige. Kunne du fortelle meg om fordeler og ulemper som ulik alderssammensetning har å si for et parforhold?

Så et spørsmål som ikke berører temaet her direkte: Hvorfor er kvinner langt mer forsiktige med å besvare annonser fra menn, mens kvinner som annonserer får haugevis med svar fra menn?

Jeg vil takke deg og Esben for en helt topp sex- og samlivsspalte. Stå på!

Hilsen T.

Kjære T.

Takk for ros og interessante spørsmål.

Et parforhold kan være såpass mangfoldig, at selv om en kan si noe generelt om fordeler og ulemper med aldersforskjell den ene eller den andre veien, så vil det alltid være unntak.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer