Undertøy og rollespill

Publisert
Sist oppdatert

Undertøy og rollespill

Det hender rett som det er at kvinner beklager seg over menn. En av klagene er at de ikke kan forstå mannens behov for at kvinnen skal ha på seg sexy undertøy, eller andre spesielle klær når de har sex.

Av: Psykolog og sexolog Elsa Almås

Ofte skal det være blonder, gjerne sorte. En mann liker gjerne strømpebånd og strømper, og kanskje vil han at kvinnen skal ha på seg høyhelte sko og underkjole eller kjole som han kan kle av henne. Dette er slett ikke uvanlig. Mange menn kjøper undertøy til konene sine. For de fleste er det en viktig del av spenningen å få lov til å kle av kvinnen, og føle spenningen ved å se kroppen hennes komme til syne mellom stoffene og blondene.

Sjenanse, prøving og feiling

Mange kvinner elsker også slike leker, det er skjønt å pynte kroppen til sex, og myke blonder føles deilige mot huden. Men det kan også være noen problemer. Et problem er at billig blondeundertøy kan være nokså stivt å ha på. Noen kvinner liker det kanskje, men det er også endel som synes det er ubehagelig. Dette kan være et lite problem, men dog et problem for lommeboken, eller for sjenansen. Kanskje du eller dere er sjenerte for å gå i en undertøys-forretning og plukke ut det undertøyet dere liker. I tilfelle er dere gjerne henvist til postordre-kjøp, og da vet en ikke riktig hva en får. Men dette er tross alt praktiske problemer som kan la seg løse, hvis en aksepterer litt prøving og feiling.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer