Uønskede varer strømmer på

Forbrukerrådet har registrert hele 400 henvendelser fra misfornøyde kunder.

De uønskede pakkene fra Nuform viser seg å være vanskelige å returnere, ifølge Forbrukerrådet. Foto: Per Ervland
De uønskede pakkene fra Nuform viser seg å være vanskelige å returnere, ifølge Forbrukerrådet. Foto: Per Ervland Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er selskapet Nuform som nå får uønsket oppmerksomhet hos Forbrukerrådet etter at det har blitt registrert hele 400 henvendelser fra misfornøyde kunder. Mange skal føle seg fanget i abonnementsordninger for produkter de ikke ønsker.

- Nuform annonserer i disse dager heftig for produkter som skal gi slank kropp, rynkefri hud og hetere netter. Men henvendelsene til Forbrukerrådet tyder på at folk som lar seg friste, ikke opplever å få innfridd reklamens fagre løfter, skriver Forbrukerrådet i en pressemelding.

Kundene klager over at produktene ikke virker slik de skal, og at de sliter med å få stoppet stadige forsendelser av produkter. Mange klager også på at de får tilsendt varer de ikke har bestilt. Og noen hevder de blir dårlige av produktene.

>>>Hør telefonselger lure en kunde

"Gratis prøver" blir abonnement og regninger

Ifølge Forbrukerrådet tilbyr Nuform gratis pr-pøver på ulike produkter, men senere viser det seg at prøven er begynnelsen på en abonnementsordning, der stadig nye varer dumper ned i postkassen.

Mange kunder opplever at det er vanskelig å avbestille, noe som sannsynligvis er meningen, for selskapet skriver at det kun er prøvepakken som kan angres, forutsatt at den returneres i uåpnet tilstand, skriver Forbrukerrådet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer