Uprutbare forsterkere

Trenger du mer lyd i stua ? Da kan det være en ide å investere i en ny forsterker. DinSide klarte å prute ned prisen på en "uprutbar" forsterker.

Publisert

For å gjøre DinSides prutetest virkelig utfordrende, valgte vi en norsk forsterker fra Electrocompaniet til 6900 kroner (ECI-2), som i følge produsenten var umulig å prute ned.

- Siden Michael Jackson skrev " A special thanks to ELECTROCOMPANIET ", på sitt forrige album har vi valgt en eksklusiv profil på våre produkter, og vil ikke selge dem på billigsalg, kunngjorde selger Petter Hagen.

3B i Strømmen

Vi prøvde først hos Stereobutikken 3B i Strømmen og fikk prate med en ekspeditør ved navn Ivar. Stereobutikkens pris på denne håndlagde forsterkeren var 6990 kroner, dvs 90 kroner mer enn veiledene pris fra produsenten.

Vi mente dette var litt i overkant, og nevnte en reduksjon på ett par prosent. -Nei, sa Ivar, produkter fra Electrocompaniet skal det ikke prutes på.

- Hva om vi kjøper et helt anlegg til rundt 15 - 20 000, spurte vi forsiktig og fikk som svar at da var det naturligvis litt rom for prosenter.

Elnor

Med denne kunnskapen i lomma ringte vi til konkurrenten Elnor som fører den samme forsterkeren. Ifølge selgeren, var utsalgsprisen 6900 kroner, men tilfeldigvis kjørte de en kampanje hvor denne forsterkeren var inkludert i en pakke med høytalere og cd-spiller til 10 000 kroner.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer