Ut av sexdvalen

Mens resten av verden ser ut til å ha et fantastisk sexliv, er du i dvale. Her er fire mulige svar på hvorfor, og hvordan du kan løse dette.

Publisert
Sist oppdatert

Du er smart, morsom, pen og utadvent. Så hvorfor klarer du da ikke å skaffe deg kjæreste og et sexliv? iVillage gir noen grunner til at det for enkelte går lang tid mellom hver gang de finner en partner - og hva du skal gjøre med det.

Det går for lenge mellom hver kjærestePersoner i seriøse forhold, er vant til å være to: De er vant til jevnlig berøring, småprat og å tenke på seg selv som to. Det er grunnen til at mange som nettopp har brutt ut av et langtidsforhold ofte finner seg en nyganske fort - de er ikke vant til å være alene.

Single, derimot, er vant til det motsatte. De er vant til å være en. Hvis du har vært singel i lang tid, kan det derfor lønne seg å forandre litt på tankegangen. Forbered deg på forandringen som vil skje når du får deg kjæreste.

Du skal selvsagt ikke løpe ut og bli med den første du treffer hjem. Men ikke vær for kresen heller. Ta sjansen, prøv deg på en flørt. Det vil føre til at du føler deg attraktiv og tilgjengelig, noe som gir deg bedre sjanse hos eventuelle partnere.

Du tenker ikke som et seksuelt vesenFor travle personer uten kjæreste, kan det gå lang tid mellom hver sexpartner. Går du for lenge uten sex, blir du vant til å ikke ha sex, og tanken vil streife det stadig sjeldnere. Du vil slutte å lure på om den pene personen foran deg i køen er singel eller om den nye kollegaen er verdt å sjekke opp. Du stopper å være et seksuelt vesen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer