Ut i kulden? - Slik holder du varmen

Den kalde og våte årstid nærmer seg med knallrøde sjumilsstøvler, men røykerne må fremdeles ubønnhørlig ut i kulden når abstinensen melder seg. Slik holder du deg tørr og varm.

Publisert
Sist oppdatert

Da røykeloven først inntrådte 1. juni i år var protestene ikke så store som kanskje forventet. Det var vel ikke så ille, når alt kom til alt, å tenne opp en ørliten sigarett ute i frisk luft og solskinn?

Nå er imidlertid sommeren ubønnhørlig slutt, og det å stikke ut fra den varme cafeen eller restauranten for litt frisk luft blir kjapt en litt friskere opplevelse enn man egentlig hadde tenkt seg.

Regn, sludd, snø og ugjestmilde minusgrader, til tross: Er du standhaftig vil du nok bevege deg ut, uansett vær og vind. Da gjelder det å finne det riktige brukerutstyret! Fri og bevare oss for Marlboromannen...

BILDESPESIAL: Slik holder du deg tørr og varm

Må ha det? Eller bare festrøyker?

Er du egentlig nødt til å gå ut og ta deg en røyk? Klikk på lenken under for å teste deg selv.Test deg selv: Hvor nikotinavhengig er du?

Det aller enkleste (og billigste) er vel å slutte, men vi skal ikke mase unødig på deg om det, det er det helt sikkert andre som kan ta seg av. Er du likevel litt nysgjerrig kan du jo ta en titt på vår røykesluttmotivasjonskalkulator. Her kan du regne ut hvor mye du kan spare på å slutte å røyke.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer